erhvervslokaler-frederiksvaerk.dk: Erhvervslejemaal i Frederiksværk

Erhvervslejemaal i Frederiksværk

Om Frederiksværk

Frederiksværk er en by i Halnæs kommune med beliggenhed i Nordsjælland. Frederiksværk har 12.549 indbyggere i 2019. Placeringen er smuk med massere af natur og vand, og der er derfor gode muligheder for ro i de dejlige omgivelser. Frederiksværk er opkaldt efter Frederik den 5.

 

 

Værd at besøge i Frederiksværk

-          - Gjethuset

-          - Krudtværksmuseet

-          - Frederiksværk Brandværnsmuseum

-          - Industrimuseet Frederiksværk

-          - Frederiksværk Havn A.m.b.a.

-          - Asserbo Golf Club

 

Frederiksværks geografi

Frederiksværk er en by i Halnæs kommune med beliggenhed i Nordsjælland. Frederiksværk har 12.549 indbyggere i 2019, og er dermed en mindre kommune i Nordsjælland med smukke omgivelser.

 

Links om Frederiksværk

-          Om Frederiksværk på Wikipedia

-          Link til Halsnæs Kommune

-          Kort over Frederiksværk

-          Visit Frederiksværk

-          Erhvervslokaler i Frederiksværk

-          Søg erhvervslejemål i Frederiksværk

 

Søger du bolig?

Som boligsøgende kan du få information om alle de byer og bydele der er relevante for dig. Klik på det område du søger for at læse mere om området, og du finder nyttig viden som er relevant uanset hvilken type bolig du søger - ejerbolig, andelsbolig eller lejebolig - hus/villa/rækkehus, lejlighed, værelse eller fritidshus/sommerhus.

Dette website er skabt af Danmarks største portal for erhvervslejemål til leje. Søger du ledige erhvervslejemål, så klik på linksene i højre side for at starte din søgning. Du får overblik over alle lejemål til erhverv på markedet. Med lidt held har du fundet det erhvervslejemål du søger på fem minutter!